WebHeat SR zelfregelende kabels


Zelfregelende verwarmingskabels                 

Introductie
WebHeat SR zelfregelende verwarmingskabels zijn geschikt voor vele toepassingen in de woningbouw, utiliteit, renovatie en industrie.  

De WebHeat SR kabels zijn op iedere gewenste lengte af te knippen waardoor deze geschikt zijn in om elke applicatie passend te worden geïnstalleerd.  Met behulp van speciale verbindingen wordt de verwarmingskabel verbonden met voedingskabels en bijpassende thermostaten.


Toepassingen
WebHeat SR is onder andere toepasbaar bij het vorstvrij houden van waterleidingen en afvoerleidingen, op temperatuur houden van (vet)leidingen, enzovoort.  Met behulp van calculatiesoftware kunnen wij een thermische warmteverliescalculatie maken en selecteren daarbij de meest efficiënte verwarmingskabel afhankelijk van de gekozen isolatie.

Om het energieverbruik te beperken adviseert WebHeat het gebruik van WebHeat thermostaten in combinatie met zelfregelende verwarmingskabels.

Werkingsprincipe 
Zelfregelende verwarmingskabels bestaan ​​uit twee parallelle draden die zijn ingebed in een verwarmingselement met omliggende carbon deeltjes. Als de temperatuur stijgt tijdens de werking, zullen de carbon delen een andere vorm aannemen waardoor de weerstand wordt verhoogd en de verwarmingsafgifte daalt. Als het afkoelt wordt dit proces omgekeerd waarbij de verwarmingsafgifte stijgt.

Voordelen:                                                
       Zelfregelend met variabele warmteafgifte        
       Hoge chemische bestendigheid
       Kan op iedere gewenste lengte worden geknipt
       UV-bestendig en vochtbestendig

Gespecialiseerde toepassingen in explosieveilige omgevingen vragen om maatwerk in uw calculatie. 
Vraag naar de mogelijkheden, wij maken graag een calculatie geschikt voor uw situatie.


link naar PDF documentatie

Prijzen op aanvraag0.00Aantal