WebHeat Connections verbindingen


Ten behoeve van aansluitingen en montage biedt WebHeat een uitgebreid assortiment variërend van krimpkousverbindingen, snel-verbindingen, modulaire aansluitsystemen, bevestigingstapes en waarschuwing labels.

WebHeat Shrink is een programma krimpkousverbindingen tussen een voedingskabel (los verkrijgbaar) en een WebHeat SR zelfregelende verwarmingskabel. Bij WHC010 is de krimpkous ten behoeve van de eindverbinding is inbegrepen.

WebHeat Power Connect is een directe verbinding tussen een WebHeat SR verwarmingskabel en voedingskabel (los verkrijgbaar) of meerdere een WebHeat SR verwarmingskabels. 

WebHeat Cable Gland Connection is een aansluit set met krimpkousen ten behoeve van verbindingen in een aansluitdoos, zoals de WHC090. Een krimpkous ten behoeve van de eindverbinding is inbegrepen. Deze aansluitdoos met geïntegreerd aansluitblok en lasklemmen garandeert een solide verbinding tussen WebHeat SR verwarmingskabels en voedingskabels.  Eventueel leverbaar met LED als spanning indicatie aan het einde van een verwarmingscircuit. 


Klik hier voor documentatie

Prijzen op aanvraag0.00Aantal